Om uw keuken perfect te kunnen laten functioneren zijn zeer hoge kwaliteits eisen een must voor de garnituren die in de keuken zitten. Te denken aan de scharnieren en ladegeleiders die gebruikt zullen worden in uw keuken. Topmerken zijn daarbij van belang.
Bij Kievit Montage is het mogelijk onderdelen te bestellen die bij de bouwmarkt niet te leveren zijn.

Te denken aan, “Magic corners, draai carrousels voor in hoek kasten, lade indelingen, speciale verlichting, kranen, spoelbakken, werkbladen,  enz. enz.
Eigenlijk alles op het gebied van keukens is te koop bij ons.

 

Voor iedere situatie een oplossing. Wij zijn zeer actueel met de nieuwe trends en toepassingen op het gebied van keukens, zo krijgen we regelmatig bezoek van de adviseurs van onze leveranciers. Bezoeken de grote beurzen, en houden ons constant op de hoogte doormiddel van trainingen en opleidingen. Dit is nodig omdat de keukenmarkt één van de meest vooruitstrevende industrie is op het gebied van de interieurbouw.

 

Onderdelen bestellen.

Mocht u onderdelen willen bestellen dan kan dit uiteraard via de contact op deze site. U kunt bellen voor een afspraak, of contact op nemen via de e-mail.
Het is dan mogelijk om de keuken te laten inspecteren met daarbij direct het advies waar uw wensen uit gaan.

 

Keuken en inbouwapparatuur van alle merken.

Ook leveren wij de apparatuur van alle gerenommeerde merken, met daarbij de mogelijkheid dit door ons te laten inbouwen in uw keuken. Te denken aan vaatwassers, afzuigkappen, ovens, koel/vrieskasten van A-kwaliteit.

 

Brand of waterschade.

Bij Kievit Montage komt het regelmatig voor dat we benaderd worden door verzekeringsmaatschappijen en particuliere klanten om een waterschade op te lossen aan keukenmeubelen. Waterschade door een lekkende kraan, of brandschade door een vlam in de pan. Vaak kleine dingen die grote gevolgen kunnen hebben. Doordat wij veelzijdig zijn kunnen wij uw keuken weer in de oude staat terug brengen, en is hij weer volledig klaar voor gebruik.