Als U gaat voor de perfecte woonsfeer kunt u kiezen voor één van onze collectie vloeren. Onze collectie bestaat o.a. uit: laminaat, parket en massief houten vloeren van verschillende topmerken, zoals Quickstep en Par-ky.
Deze kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en veelzijdigheid. Onze vloeren zijn slijtvast, krasbestendig en garanderen jarenlang woonplezier. 

Bent u op zoek naar een voordelige laminaatvloer, die toch van zeer hoge kwaliteit is, dan hebben wij de LOC-Floor collectie in huis met 10 jaar garantie (woonkamer kwaliteit).
De LOC-floor is een uniclick vloer van 8mm dik, met de meest gangbare kleuren, waaronder Eiken wit vernist, Eiken natuur vernist, Notelaar, Country eik met een 4 zijdige V-groef. Ook zit in deze collectie nog een aantal

 

laminaatsoorten zonder V-groef; Beuken, Esdoorn, Notelaar, Country eik, Merbau.
Neemt u eens contact op en vraag naar de zeer voordelige prijzen.

De ondervloer is minstens zo belangrijk als de vloer zelf, een vlakke schone en vochtvrije vloer garandeerd dat uw vloer veel langer en geruislozer mee kan, zo zijn er vele verschillende ondervloeren te verkrijgen voor verschillende vloeren. U kunt zich door ons laten adviseren over  de juiste ondervloer.